Колеги, може ли някои да ми каже къде в Пловдив могат да ми видят климатроника.Пълен е с фреон но не се включва.Казаха ми че има проблем в ел.инсталацията.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатроник - не включва
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Neti Покажи съобщениеКолеги, може ли някои да ми каже къде в Пловдив могат да ми видят климатроника.Пълен е с фреон но не се включва.Казаха ми че има проблем в ел.инсталацията.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
Най-вероятен проблем: развален пресостат.
Но трябва да се провери дали вкючва комресора (дава се на късо),ако има фреон (134) и компресора работи (вкючва и дига налягане) остава датчик пресостат.
Иди на маистор да провери какво става,ако е пресостата имам един останал ще ти го подаря.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Neti Покажи съобщениеКолеги, може ли някои да ми каже къде в Пловдив могат да ми видят климатроника.Пълен е с фреон но не се включва.Казаха ми че има проблем в ел.инсталацията.
Там има 1 пич, който е шеф на сервиза за ел.инсталациите и алармите.Казва се Йордан Долев тел.904009
Мисля, че може да ти реши проблема, не взима скъпо.
Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от Neti Покажи съобщениеКолеги благодаря за информацията.
Пак заповядай
Жив и здрав.
Comment
Comment